Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΜΑΣ

Μόλις 30 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε μια καταπράσινη λοφοπλαγιά στην Κάτω Περιστερά. Από το 2008 δημιουργήσαμε το σύγχρονο κοιμητήριο ζώων συντροφιάς "Γαλήνη".

Σε έναν υπαίθριο χώρο με έκταση 6 στρεμμάτων, με εύκολη πρόσβαση, είναι έτοιμος να δεχθεί κάθε κατοικίδιο, διατηρώντας στο μέγιστο τους όρους "Υγειονομική Ταφή" και "Υπευθυνότητα".

Το κοιμητήριο ζώων συντροφιάς "Γαλήνη" λειτουργεί νόμιμα, αφού διαθέτει όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις για την ιδιαίτερη αυτή δραστηριότητα και λειτουργείται από προσωπικό που μπορεί να αντιλαμβάνεται την ιδιαιτερότητα της "απώλειας" και που διαθέτει την εμπειρία του ιδιαίτερου υγειονομικού χειρισμού.

Αν απωλέσουμε ένα κατοικίδιο, δε σημαίνει ότι πρέπει και να τον ξεχάσουμε.Ίσως είναι άκαιρο να συζητάμε τι θα κάνουμε όταν για οποιονδήποτε λόγο χάσουμε ένα ζώο συντροφιάς, που αποδείχθηκε "πιστός μας φίλος".

Τα αξιαγάπητα κατοικίδια μας έχουν πολύ μικρότερο χρόνο ζωής από εμάς τους ανθρώπους και είναι απόλυτα φυσιολογικό στην διάρκεια της ζωής μας να χάσουμε περισσότερα από ένα κατοικίδιο, με τα οποία έχουμε αποκτήσει το δεσμό αγάπης και αφοσίωσης που μας προσφέρουν. Εμείς στην ''Γαλήνη'' γνωρίζουμε πόσο δυσάρεστο είναι το αίσθημα της απώλειας ενός κατοικίδιο καθώς ο χαμός του μας γεμίζει λύπη αφήνοντας μέσα μας ένα δυσαναπλήρωτο κενό, για αυτό τον λόγο αυτό είναι σημαντικό να συμπεριφερθείτε στο ζωάκι σας με το σεβασμό και την προσοχή που του αρμόζει.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now