Μια φορά φίλος 

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΣ 

Η "Γαλήνη" είναι ένα εξειδικευμένο Κοιμητήριο για ζώα συντροφιάς. Με γνώμονα την πραγματικά υγειονομική διαχείριση, υλοποιήσαμε αυτό το έργο και παρέχουμε μια σειρά Προηγμένων Υπηρεσιών σε Επαγγελματίες του κλάδου των Κτηνιάτρων αλλά και σε ιδιώτες
Επικοινωνία 

Ειμαστε Διαθέσιμη μέσω τηλεφώνου

 

+30 6972336566​

 

 
Screenshot_25.jpg

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΦΗ

Το κατοικίδιο σας ενταφιάζεται σε εξειδικευμένο χώρο,πληρώντας όλους τούς ορούς της νομοθεσίας και ιδίως της προϋποθέσεις υγειονομικής ταφής, με όλες τής απαραίτητες αδειοδότησης, το σημείο ταφής διαμορφώνεται με λευκά βότσαλα και τοποθετείται ονομαστική πλάκα που αναγράφεται το όνομα του και την ημερομηνία γέννησης και θανάτου.

Το κόστος ταφής του ζώου κυμαίνεται ανάλογα με το μέγεθος του και ο ελάχιστος χρόνος παραμονής του είναι στα 2 έτη με δυνατότητα παράτασης του.Οι Κηδεμόνες είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν τα ζωάκια τους, για να τιμήσουν τη μνήμη τους σε έναν ήσυχο και φιλόξενο χώρο.

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΖΩΩΝ

Στο κοιμητήριο ζώων συντροφιάς ''Γαλήνη'' υπάρχει και η δυνατότητα αποτέφρωσης. Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη για όλα τα κατοικίδια, δίνοντας σας την επιλογή για ατομική ή ομαδική καύση. Στην ομαδική καύση γίνεται σε ειδικούς κλιβάνους, όπου αποτελεί τη συνηθέστερη και οικονομικότερη μέθοδο.

Στην ατομική καύση υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής της στάχτης σε τεφροδόχο (κατόπιν παραγγελιάς) για να κρατάτε την μνήμη του κατοικίδιου σας ζωντανή.

Κατόπιν ραντεβού μπορούμε να παραλάβουμε και να μεταφέρουμε το αγαπημένο κατοικίδιο σας από το ιατρείο του κτηνιάτρου σας ή από το σπίτι σας στο χώρο μας.
Σε περίπτωση που θέλετε εσείς να φέρετε το κατοικίδιό σας απευθείας στο χώρο μας, όπως κάνουν πολλοί ιδιοκτήτες , το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο για να σας εξυπηρετήσει.
Κατά την μεταφορά του κατοικίδιου σας στο κοιμητήριο ζώων συντροφιάς ''Γαλήνη'' είστε ευπρόσδεκτοι να ακολουθήσετε όπως και να παραβρίσκεστε στην ταφή.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ - ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ

Πάνω από

100

Έμπιστοι συνεργάτες & Κτηνίατροι

Πάνω από

12

Χρόνια εμπειρίας στον χώρο του κατοικίδιου

Πάνω από

1.250

Άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν